Mensendieck

Mensendieck heeft aandacht voor uw houding en beweging

Wat is Mensendieck?

Oefentherapeuten Mensendieck werken aan het verbeteren van de individuele houdings- en bewegingsmogelijkheden. Het doel is bewust gezond beweginsgsgedrag te ontwikkelen en bevorderen. Bij iedere klacht wordt er gekeken naar de relatie met het héle lichaam.

Uw eigen deskundigheid groeit

Bij Mensendieck hoort een breed en gevarieerd aanbod op maat gesneden oefeningen. Door deze oefeningen wordt u bewust van de manier waarop u beweegt. U ontdekt hierdoor ook hoe u meer souplesse, kracht en ontspanning ervaart.

Zo werken wij

De behandeling begint met een intakegesprek en een uitgebreide houdings- en bewegingsanalyse. Met de vervolgbehandelingen proberen we uw klachten op te lossen of uw bewegingsmogelijkheden zo optimaal mogelijk te maken. We leren u hoe u uw lichaam kunt ontspannen en u leert hoe uw lichaam in het dagelijks leven het best functioneert.

Georgine Tanis is oefentherapeut-Mensendieck en geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut. Binnen deze specialisatie gebruikt ze voor een optimaal resultaat ook Mobilizing Awareness® en haptotherapie.

Vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden oefentherapie Mensendieck als u aanvullend bent verzekerd.

Contact

Wilt u kennismaken of eerst meer informatie? Bel dan met Presenz, telefoon 035-62 18 107.

Meer informatie over oefentherapie Mensendieck

Kijk op vvocm.nl.